Projecten

Bloemendaal

Ingrijpende modernisering van bijzondere 2-onder-1-kapwoning uit 1928 in Bloemendaal. Aan de start van het project stonden slechts nog enkele muren overeind; het gehele huis is opnieuw ingedeeld, opgebouwd en uitgebreid met een uitbouw aan de achterzijde. Deze is voorzien van een lichtkoepel over de gehele breedte en met hardhouten kozijnen en openslaande deuren uit onze werkplaats. Dit alles gecombineerd met de luxe afwerking van alle ruimtes ademt het familiehuis woonplezier en heerlijkheid uit.

Fotografie Isabel Nabuurs

Bekijk
Bloemendaal
Amstelveen-2

Amstelveen 2

Grondige verbouwing van karakteristieke hoekwoning in Amstelveen, volledig gerenoveerd met hedendaagse look en gemak. De diepe aanbouw aan de achterzijde heeft de woonoppervlakte met 40m2 vergroot en door gebruikmaking van lichtkoepels en grote raampartijen is er een oase aan licht gecreëerd. De dakkapellen, kozijnen, kasten, eiken trappen en schuifdeuren zijn in onze timmerfabriek gefabriceerd.

Fotografie Isabel Nabuurs

Bekijk

Heemstede

Volledig gerenoveerde half-vrijstaande jaren ’30 woning in Heemstede met L-vormige aanbouw en twee dakkapellen. Alle ruimtes zijn stijlvol verbouwd waarbij gebruik is gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. Samen met oude elementen zoals het glas-in-lood zorgt dit voor een fijne harmonie en een geweldig woongenot.

Fotografie Isabel Nabuurs

Bekijk
Heemstede
Amstelveen

Amstelveen

Totale renovatie van een bijzonder en ruim herenhuis in Amstelveen met een diepe uitbouw en hoge kozijnen in zwart staal. In het voormalig souterrain is een prachtig open leefkeuken gecreëerd waarboven zich de open living met glazen panelen bevindt. Mede door een lichtkoepel over de gehele breedte en het dubbele zwart stalen kozijn is het een heerlijk licht familiehuis geworden.

Fotografie Isabel Nabuurs

Bekijk

Amsterdam Watergraafsmeer

Luxueuze verbouwing van karakteristiek appartement in Amsterdam Oost, voorheen een winkel met woonhuis. Dit monumentale pand uit 1900 met fraaie gevel is compleet gerenoveerd in samenwerking met toonaangevend interieurdesigner Osiris Hertman Studio.

Design Osiris Hertman Studio | Copyright: Fotografie Alexandre Verrier – IMAGINEESTATE for Excellent Magazine

Bekijk
Osiris Hertman Amsterdam
Eric Kuster Amsterdam

Amsterdam

Exclusieve verbouwing penthouse van 340m2 in Amsterdam Buitenveldert. In glamorous stijl gerenoveerd met ontwerp van internationaal topdesigner Eric Kuster.

Design Eric Kuster | Fotografie Isabel Nabuurs

Bekijk

Santpoort-Zuid

Rigoureuze verbouwing van droomvilla in de duinen in opdracht van topdesigner Osiris Hertman. Slechts een deel van de buitengevel bleef staan en een complete make-over van internationale allure werd gerealiseerd.

Design Osiris Hertman Studio | Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal– The Art of Living Magazine

Bekijk
Osiris Hertman Santpoort Zuid